Dil Seçimi

8 Haziran 2015 Pazartesi

Diamond Electric Şişli Klima Servisi

Diamond Electric Şişli Klima Servis
Diamond Electric Şişli Klima Servisi

Diamond Electric Şişli Klima Servisi

Şişli bölgesinin tüm semt ve mahallelerine klima servisi hizmeti vermekteyiz. Firma olarak %100 müşteri memnuniyeti esaslı çalışmaktayız. Uygun fiyatlara sağlayacağımız profesyonel Diamond Electric Şişli klima servisi hizmeti ile tüm sorun ve sorunlarınıza çözüm üretiyoruz. Yaklaşık 10 yılı aşkın sektör tecrübesi olan firmamız gezici Diamond Electric Şişli klima servisleri ile sizlere hızlı servis sağlamayı amaçlamaktadır.Sunmuş olduğumuz tüm Diamond Electric Şişli klima servisi hizmetler 1 yıl boyunca firmamız tarafından yapılan işlem ve değişen parça garantisi altına alınmaktadır. Hızlı bir servis ile uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetten yararlanmak istiyorsanız hemen arayın.

Diamond Electric Şişli Klima Bakımı

Klima bakımı son derece önemli bir husustur. Klimaların tam performans ve bakteri üretmeden çalışmasını sağlamak istiyorsanız Diamond Electric Şişli klima bakımlarınızı aksatmandan yapmanızı tavsiye ederiz. Çünkü Diamond Electric Şişli klima bakımı cihazların içinde lejyoner diye adlandırdığımız zararlı bakterilerin üremesini önleyecek ve klima kullanıcılarına daha temiz bir atmosfer oluşturacaktır. Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre klimalardan bulaşan hastalıkların oranı %35 olarak belirlenmiştir. Hastalıklardan korunmak için Diamond Electric Şişli klima bakımlarınızı periyodik olarak yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Firmamız bünyesinden sezon için klima bakımı kampanyaları oluşturulmuştur. Bu kampayalar hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız 0212 248 0 248 numaralı hattı aramanız yeterli olacaktır. Şirketinizde ya da ofisinizde bulunan birden fazla klimaya bakım yaptırmak istiyorsanız. Bizimle bakım sözleşmesi imzalayabilir böyle bu profesyonel hizmetlerden daha hızlı ve daha uygun fiyatlara yararlanabilirsiniz.


Diamond Electric Şişli Klima Montajı

Klima montajları profesyonel ekipler tarafından yapılmalıdır. Diamond Electric Şişli klima montaj ekibi olarak sizlere en iyi montaj fiyatlarını sunuyoruz. Klima montajında yapılacak en ufak bi hata klimanızın randımanlı çalışmamasına ve cihazda büyük arızalar oluşmasına sebep olabilir. Bu nedenle montaj yaptırdığınız ustaların kurumsal firmalarda çalışan uzman ekipler olmasına dikkat ediniz. Merdiven altı çalışan ve iş takibi olmayan çakma firmalardan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Diamond Electric Şişli klima montajı firmamız tarafından talep edildiği gün ya da iş yoğunluğuna göre en geç bir ertesi iş günü gerçekleştirilmektedir. Unutmayın ki hiç bir profesyonel montaj ekibi bakır boru ve soğutucu gaz fiyatlandırmasını montaj teklifi altında sunmaz.

Diamond Electric Şişli Klima Sökümü

Var olan klimanızı söktürmek mi istiyorsunuz ? Firmamız Diamond Electric Şişli klima sökümü hizmeti için size çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Klimanızın BTU'suna göre değişen fiyatlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ustalarımız adresinize gelerek klimanızın sökümünü gerçekleştirecek ve klimanızın arızalanmaması için tüm saklama hazırlıklarını yaparak hizmetini tamamlayacaktır.

Diamond Electric Şişli Klima Nakliye

Taşınıyor musunuz ? Ya Klimanız ? Firmamız bu gibi durumlarda klimanızın söküm , montaj ve nakliye işlemlerinin tümünü üstlenmektedir. Nakliye firmamız araçları tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte ve böylece müşterilerimize daha iyi bir klima servisi sağlamayı amaçlamaktayız.

Diamond Electric Şişli Klima Bakır Boru

Klimalarda bakır boru iç ünite ve dış ünite arasında kullanılmaktadır. klima servislerinde bakır borunun tahribatına göre değişim gerekebilmektedir. özellikle klima montajlarında Diamond Electric Şişli klima bakır boru kullanılmaktadır.

Diamond Electric Şişli Klima Gazı

Diamond Electric Şişli klima soğutucu gazı klimalarda ihityaçtır. Klimaların zaman içinde gaz barında azalma gerçekleşebilir ya da çeşitli arızalar yüzünden bu gazın azalması söz konusu olabilir. Bu gibi durumlarda klimanıza gaz ölçümü yapılarak azot gazı basımı gerçekleştirilecektir.